Afsløring: Sensation Nicklas Bendtner i Københavnsserien

Category: Nyheder, Senior - Elite, top nyheder 1

niclas_bendtner400Meget tyder på, at Nicklas Bendtner efter at være blevet fritstillet i Wolfsburg kan komme til at optræde i Københavnsserien.

Det virker umiddelbart vanvittigt, at danmarks bedste angriber kan spille kampe i Københavnsserien i foråret, men der er faktisk en god forklaring. Da Nicklas Bendtner er blevet fritstillet fra Wolfsburg udenfor transfervinduet, kan han ikke optræde for en anden professionel klub i indeværende sæson.

Men hovedstaden.lokalbold erfarer fra kilder tæt på FCK, at Københavnerklubben vil tilbyde Niclas Bendtner at træne med hos Superligaens førerhold i foråret, da klubben har en ambition om at tilknytte Niclas Bendtner på en fast kontrakt fra sommer. Da Nicklas Bendtner ikke kan spille for FCK i Superligaen, vil man lade Niclas Bendtner spille kampe for moderklubben KB, der spiller i Københavnsserien.

Dette er et kæmpe boost for KB, der i øjeblikket er indblandet i den tætte nedrykningskamp. Det bliver spændende at se, hvor stor en betydning en spiller af Nicklas Bendtners kaliber vil få på et niveau, der er så meget lavere end hans reelle fodboldniveau.

Hovedstaden.lokalbold.dk forsøger at komme i kontakt med Nicklas Bendtner for at høre hans tanker om at spille kampe i Københavnsserien. Følg med de kommende dage.

Husk at Like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles