AB Tårnby mod toppen

Category: Senior - Bredde 2 0

Onsdag aften tog AB Tårnby imod BK Union i Kæbenhavnsserien i en kamp, hvor vinderen meldte sig ind i topstriden.

Inden kampen havde begge hold 5 point op til 2. pladsen, men efter kampen har AB Tårnby blot 2 point op dog for en kamp mere end den øjeblikkelige toer FB.

Tårnby kom flyvende ud til kampen og allerede efter en halv time førte de 3-0. Det første mål faldt efter et hjørnespark og målet til 2-0 sker i en situation, hvor man får spillet en mand helt fri i venstre side, på det tredje mål straffer Tårnby kynisk at Union smider en bold i et opspil. En utrolig flot start af Tårnby men også en meget skuffende start af Union, som man kunne forvente meget mere af i en så vigtig kamp.

Union brugte pausen fornuftigt og kom meget bedre ud til 2. halvleg, hvor man havde en række gode forsøg og faktisk fik reduceret to gange. Et rigtigt flot mål af Theis “Rumle” Pedersen og en scoring, hvor Unions Kasper Thorsvang udbytter en dårlig clearing af Tårnby keeperen. Som en naturlig konsekvens af, at Union var tvunget frem på banen, fik Tårnby også deres chancer i 2. halvleg, de formåede dog ikke at score yderligere og kampen endte 3-2.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment