2 udvisninger og et nederlag

Category: Senior - Bredde 2 0

Amager FF var foran 2-0 men tabte alligevel

Ved halvleg var stillingen 0-0 mellem AB Tårnby og Amager FF. Ved slutfløjten havde AB Tårnby vundet 3-2. Det lyder som en mærkelig kamp og det var det også.

Amager FF bragte sig relativt hurtigt foran 2-0 i 2. Halvleg, men så tog AB Tårnby fat og med 3 scoringer i kampens sidste halve time kunne man trække sig tilbage som sejrsherrer. Det var dog ikke de eneste begivenheder for Amager FF fik tilmed udvist to mænd og yderligere fem gule kort. Det var dog ikke noget til sammenligning med, da de to hold mødtes i foråret, hvor Amager FF sluttede kampen med 6 spillere på banen!

I Amager FF var man oprørte over dommer Per Sørensen efter kampen. Amager FFs træner Allan Sørensen udtalte efter kampen:

Hans arrogance og formåen til at sætte sig selv i centrum er for vores vedkommende altoverskyggende i denne kamp. I turneringens første kamp, var han mere eller mindre direkte årsag til, at AB Tårnby mistede point, hvilket de også indgav protest over og det virkede som om han på forhånd havde bestemt sig for, at give disse point tilbage i lørdagens kamp. Fra første fløjt var hans attitude overfor os meget arrogant. Der er så mange ting i løbet af kampen pegede i retning af, at han havde bestemt sig for at betale AB Tårnby tilbage for den brøler han lavede i første kamp eller at han i hvert fald ikke bryder sig om Amager FF.”

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment