Uhyre tæt i bunden af Københavnsserien

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde, top nyheder 4

nb_bornholmDet er uklart, hvor mange hold der risikerer at rykke ud af Københavnsserien, men reelt er 10 hold i farezonen.

Ingen hold er sat af i bunden af rækken og helt oppe på femtepladsen kan HB heller ikke sige sig helt fri af nedrykning. I værste tilfælde kan op i mod seks hold rykke ud af Københavnsserien og fra nummer 5 til nummer 14 er kun fjorten point. Det betyder, at alle kampe og point er vigtige.

I bunden var B1903 håbløst sidst inden foråret, men klubben har skiftet gevaldigt ud i truppen og er endnu ubesejret i foråret. Med lørdagens 2-3 sejr over KB er holdet ved for alvor at få fat på holdene over stregen, hvor der nu kun er fire point. KB røg til gengæld under stregen med nederlagt. CSC var man måske også begyndt at afskrive, men de meldte sig på banen igen med en 2-0 sejr i lokalopgøret mod Sundby, der omvendt trækker Sundby helt med ned nedrykningsspillet.

Union og Rønne holdt hinanden i skak med et 1-1 resultat. Kort inde i 2. halvleg bragte Chriss Jakobsen gæsterne foran, som han har gjort så tid. Det lignede vigtige point til bornholmerne indtil tilbagevendte Mads Petersen pandede en uafgjort hjem til Union i sidste ordinære spilleminut.

Hjemme på Bornholm slog NB Bornholm KFUM med 3-0. KFUM overraskede ellers stort nogle runder tilbage ved at slå Fremad Valby, men med nederlag i de seneste to kampe er holdet placeret lige på nedrykningsstregen. Målscorere for NB Bornholm Martin Andersen, Patrick Ambrosen og Claudi Espersen.

Den tætte stilling betyder, at næste runde naturligvis også burde på spændende dueller i bunden. fire af de syv kampe er således opgør med hold direkte indblandet i bundstriden.

Husk at Like Hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles