Sidste runde inden vinterpausen i KS

Category: Senior - Bredde 2

kfb_noerrebro_unitedDer var fuldt program i Københavnserien lørdag, da sidste runde inden vinterpausen blev spillet.

Fremad Valby fortsatte kursen mod Danmarkserien med en 4-2 sejr over KB. KB havde inden kampen meldt ud, at de kunne slå Fremad Valby, men altid farlige Benjamin Balslev nettede to gange for Fremad Valby og der var debutantmål til unge Malthe Espersen, som er en ung bornholmsk kantspiller Fremad Valby har til rådighed i denne sæson, da han til daglig går på idrætsefterskolen KIES. Sidste mål blev sat ind af Mikkel Nielsen. Sejren betyder, at Fremad Valby overvintrer med ti points forspring ned til Skovshoved.

Skovshoved vandt 2-0 over CSC på mål af Anders Madsen og Patrick Støckel. Nederlaget betyder, at CSC er lidt isoleret i bunden sammen med B 1903. CSC har blot syv point og B1903 har kun fire. Bundholdet led dog kun et snævert nederlag på 2-1 til Frem, der omvendt ligger lige efter Skovshoved. Med et 1. hold påp vej i 1. Division må det også være et mål for Frem at have sit 2. hold i Danmarkserien.

Runden bød på to nulløsninger. På Bornholm delte NB Bornholm og Union og det samme gjorde KFUM og Sundby. Sundby har placeret sig solidt midt i rækken, mens de tre andre hold kan blive en del af overlevelseskampen i foråret. Det er overraske at Union må overvintre under nedrykningsstregen, når man tager holdets flotte sidste sæson i betragtning. Ligeledes er det overraskende at NB Bornholm efter nedrykningen fra Danmarksserien ligger i den tunge ende af KS.

Rækkens andet Bornholmerhold Rønne har også ligget i den tunge ende, men fik lidt luft med en 3-1 sejr over Prespa. Målscorere var profilerne Svend Iversen, Chriss Jacobsen og Jannik Olsen. Det kan blive interessant til foråret, hvis de to bonholmerhold begge bliver inddraget blandt nedrykningskandidaterne.

HB og FB spændte lidt ben for hinanden i toppen ved at spillle 3-3.

Bortset fra i toppen hvor Fremad Valby er stukket af, tegner det til et spændende forår, hvor mange hold kan snuppe 2. pladsen og mange hold er involveret i bundstriden.

Husk at like hovedstaen.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles