HB taber vanvittig kamp i sidste sekund

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde, top nyheder 5

roenne_hbHB havde inden lørdagens kamp mod Union tabt fem kampe i træk. Nederlaget til Union var dog ekstra hårdt for holdet, når man ser på kampens forløb.

Efter kampen udbrød en af tilskuerne: “Det var en rigtig seriekamp!”. Hvis tilskueren har ret i det, må det være en opfordring til, at folk kommer ud og ser noget mere seriefodbold. For det var både spændende og overrumplende, hvad der skete i kampen.

Serdal Zulfer bragte hurtigt Union foran, da han udnyttede en retur efter et frispark. Men HB svarede igen og førte 3-1 inden, der var spillet 35 min. Jens Mikkel Frølunde var involveret i alle målene, først scorede han og siden lagde han op til de næste to. Særligt et af målene var en ren foræring fra Union, da målmand Christian Hammerum afleverede bolden i fødderne på Rasmus Lucht, der modtog bolden hårdt presset af tre mand på kanten af eget felt. Det udnyttede HB sikkert ved Laust Obling.

Union fik dog svaret igen, da Simon Mørck scorede på en ripost. Der skulle dog ikke gå mere end et minut inden HB igen udbyggede føringen, da Laust Obling scorede for anden gang. Med en 4-2 føring ved halvleg, så det ud til, at HB skulle prøve at vinde for første gang i seks forsøg.

Men så var HB uopmærksom to gange indenfor et par minutter, hvilket betød, at Mads Petersen og Robert Debel kunne udligne. Uafgjort kunne begge hold være tilfredse med på dette tidspunkt givet kampens forløb og det så også ud til at ende sådan. Men i overtiden fik Unions genindskiftede Sam Shepherd fat i bolden og på trods af en truende lyskeskade moste han sig igennem, inden han drejede et par gange rundt om sig selv og en flok passive HB forsvarere på kanten af feltet. Han afleverede bolden ud til venstrekanten, hvor en Union spiller slog bolden til bagerste stolpe, hvor Mads Petersen dukkede op og headede bolden i mål til 4-5. Det eneste, der herefter var tilbage af kampen, var et slutfløjt. Union vandt dermed til kæmpe jubel for deres fans og HB kom helt i kuldkælderen med det sjette nederlag inden holdet tirsdag spiller, hvad de selv har benævnt, året kamp i DBU pokalen mod FC Græsrødderne.

HB skulle måske overveje at træne defensive indlæg. Flere af Unions mål kom efter indlæg slået til bagerste stolpe. Hvis FC Græsrødderne formår at udnytte det på tirsdag, kan HB få store problemer med en kæmpe som Poul Hübertz.

Husk at like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles