Fremad Valby dukkede Union og rykkede op

Category: Nyheder, Senior, Senior - Bredde, top nyheder 8

fremad_valby_trupDet var næsten et spørgsmål om tid inden Fremad Valby ville rykke op, men de formåede selv at gøre arbejdet færdigt lørdag med en sejr over formstærke BK Union.

Det var ikke givet, at Fremad Valby ville rykke op lørdag, da de mødte formstærke Union, der er rykket væk fra nedrykningen med en stime på seks kampe uden nederlag. Men Fremad Valby startede godt og bragte sig foran, da en Fremad Valby spiller kom meget højt til vejrs og pandede et indlæg i nettet. Men Union kom igen og fik scoret et par gange. Det ene mål nærmest direkte på hjørnespart.

Men i starten af 2. halvleg lignede Fremad Valby et hold i meget bedre form end Union og det første kvarter tromlede de Union over, hvilket resulterede i en række dumme Union fejl. De fejl skal man ikke give Fremad Valbys stærke angriber Mads Thomsen, der et par gange straffede Union, da han var helt alene igennem med Union målmand Christian Hammerum.

Fremad Valby kunne køre en sikker sejr hjem på trods af at Union bed godt fra sig i første halvleg. Fremad Valby kan derimod begynde at forberede sig på næste sæson i Danmarksserien mens Union stadig har brug for point for definitivt at sikre sig en ny sæson i Københavnsserien.

Tillykke til Fremad Valby – vi glæder os til at følge dem i næste sæson.

Husk at Like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles