De røde vikinger nedlægger sig selv efter konflikt

Category: Senior, Senior - Bredde, top nyheder 8

De_rode_vikinger_farvelVi er på redaktionen kede af, at Københavnsk fodbold mister en af de sjoveste og bedste fangrupperinger i dansk fodbold.

BK Skjolds fangruppe “De røde Vikinger” har nedlagt sig selv efter flere måneders konflikt med BK Skjolds bestyrelse. Vi kommer til at spørge BK Skjold bestyrelse om denne sag i den kommende tid. Nedenfor kan i se den tekst, som “De røde vikinger” nedlagde sig selv med.

“De Røde Vikinger nedlægger sig som gruppe, og uofficiel fanklub for BK Skjold, efter nogle måneders konflikt med Skjold’s bestyrelse.

Vi er kede af at bestyrelsen er gået så langt, og at vi føler os skubbet så langt ud, at vi føler os nødsaget til at nedlægge os. Det er ærgerligt der ikke er plads til en alternativ fanklub, med et anderledes syn på samfundet på, i Skjold.

Vi vil gerne takke spillerne og trænerteamet bag 1. Senior, og sige tak for alle minderne vi har skabt sammen. Lige fra Bornholm til København har vi støttet jer, og vi ønsker jer al held og lykke i fremtiden. Vi håber selvfølgeligt også på oprykning ligesom sidste år. Vi ønsker også LD held og lykke i Spanien, han har altid været en fan-favorit.

Tak for alle de mindeværdige øjeblikke 1. Senior!

Beslutningen om nedlæggelsen, er taget kollektivt og alle i gruppen var enige. Gruppen fungerede anti-autoritært, så det er ikke en eller flere ledere der står bag beslutningen. Men hele gruppen.”

Husk at Like hovedstaden.lokalbold.dk på Facebook – link.

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles